Sensitherapie

Wat is SensiTherapie?

Sensitherapie is een vorm van holistische therapie die de mens als geheel behandelt, zowel lichamelijk als geestelijk. Het doel is om de balans tussen het lichaam en de geest te herstellen door het wegnemen van blokkades, het ontgiften van het lichaam, het stimuleren van de energiebanen en het ondersteunen met remedies, voeding en etherische oliën. Sensitherapie maakt gebruik van een biosensor om de beste behandeling voor elke cliënt te bepalen.

Sensitherapie is geschikt voor mensen die last hebben van stress, allergieën, trauma’s, emoties, overprikkeling, burn-out, angst, eenzaamheid en andere klachten. Sensitherapie kan ook helpen om gelukkiger en meer in harmonie met jezelf te leven.

SensiTherapie is een effectieve therapievorm van deze tijd.

Toepassing

Praktisch pas ik een aantal technieken toe zoals:

Kinesiologie: Het zelfgenezend vermogen van het lichaam staat centraal en wordt gestimuleerd. Kinesiologie kijkt naar de mens als geheel: fysiek en emotioneel. Er worden technieken toegepast om stress te verminderen, ook wordt er gewerkt met reflexpunten, acupressuurpunten, meridianen en chakra’s. Kinesiologie betekent letterlijk ‘bewegingsleer’. Het is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Spiertesten zijn het bekendste onderdeel uit het vakgebied.

Drukpuntmassage: Een eenvoudige techniek om diepe emotionele lading los te kunnen maken om het proces van heling snel op gang te brengen. Blokkades worden effectief opgeruimd. Deze techniek kan soms confronterend zijn vanwege de directe aanpak van de problemen.

Holistic Pulsing: Een zachte massagetechniek die op diverse niveaus problemen aan het licht brengt en oplost. Geschikt voor jong en oud. Direct effectief toepasbaar vanaf de eerste dag. Deze techniek wordt ook wel gebruikt ter controle van de effectiviteit van andere therapiedelen.

EFT: (Emotional Freedom Techniek) Deze techniek maakt gebruik van het door Dr. Callahan ontwikkelde systeem voor het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, schuld, verdriet, trauma e.d. Effectief in het gebruik en vooral om op jezelf toe te passen. Je leert dus jezelf ook hiermee behandelen.

Quantum Touch: Enkele onderdelen uit Quantum Touch worden in de behandeling gebruikt.

PLC :  Past Life Clearance. Hier leer je om trauma’s uit een vorig leven, maar ook in het heden, op te lossen. Een heel “bevrijdende” manier om je los te weken van al je voorgaande levens. Heel doeltreffend, deze methode!

Werken met de Biosensor: Wordt gebruikt voor diverse doelen. Meten van allergieën, meten van orthomoleculaire preparaten en het meten van de remedies.

Voedingssupplementen en Orthomoleculair preparaten: Alle preparaten die we gebruiken en uitmeten bij de SensiTherapie zijn vrij verkrijgbaar in Nederland en kunnen geen gevaar opleveren.

De werking van Remedies: Deze remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige mens van heden. De praktijk heeft uitgewezen, dat ze in de meeste gevallen zeer snel bijzondere resultaten boeken. Het werkingsgebied van deze remedies ligt op het mentaal emotionele en spirituele terrein. Enkele van deze remedies hebben een duizenden jaren oude receptuur.

Technieken in 1 sessie

De technieken van de SensiTherapie kan ik in één sessie toepassen. Bovendien kan ik in mijn andere therapievormen zien en voelen of ik een onderdeel uit de SensiTherapie dien toe te passen voor het meest effectieve resultaat van het zelfgenenzende vermogen van je lichaam.

Dus wat jij nodig hebt mag jij ook ontvangen.