Wat zeggen mijn cliënten

Af van die vervelende pijn!
Na een paar behandelingen zo goed als af van de pijn in mijn knie vanuit de bil welke gerelateerd zijn aan autorijden. En dat zonder injecties of pijnstillende medicatie. Elke 4 weken even goed onder handen worden genomen is voor mij DE oplossing.

Bedankt Lilian voor weer nieuwe flexibiliteit!

De pijn is weg
Met mijn ziel onder mijn arm kwam ik bij Lilian. Veel pijn in de schouder en ik kon niet meer zwemmen en fietsen. Eigenlijk had ik dagelijks pijn. Ik bleek veel Triggerpoints op mijn rug, schouder en in mijn arm te hebben. Dit heeft zij behandeld en na vier behandelingen was ik al van deze pijn af. Nu kon ik echt van mijn pensioen genieten. Ik kan nu alle bewegingen weer maken maar ik bezoek Lilian wel regelmatig voor onderhoud. Dit noemen we de APK’s.

Het verschil
Ik ben Betsy Arts en ben via een buurvrouw bij Lilian terecht gekomen. Ik had erge schouderklachten en wilde het wel eens proberen. Na de eerste behandeling merkte ik al verschil!! Liggen op mijn linker schouder was erg pijnlijk en na de eerste triggerpointbehandeling merkte ik dat ik al weer
’s nachts op die schouder had gelegen. Na een paar behandelingen gingen we al over op maandelijks behandelen. Ik voel me er heerlijk bij en daarbij komt dat de massage lekker is meegenomen. Op dit moment volg ik een cursus FaciaFit ook van Lilian en ik kan het iedereen aanbevelen.

Heerlijk
Lilian werkt op een erg prettige manier, de massage is heerlijk en met wat oefeningen voor thuis ben je zo weer van je klachten af. Een echte aanrader dus!

Aanbeveling
Mijn massage ervaringen hadden een “toevallige” start.
Als sportman had ik wel eens gevoelige stramme spieren en zodoende thuis wel eens gezegd :”Misschien is het wel goed voor me om eens naar een sportmasseur te gaan”.
Op mijn verjaardag werd ik verrast met een cadeaubon voor een massage bij Lilian.

Een afspraak gemaakt en na het intake gesprek begon ze met de massage. Er was aandacht voor het hele lichaam en zodoende werden rug, schouderbladen en nek onder handen genomen. Hoewel ik had aangegeven geen stress spanning te voelen, waren hier toch verharde plekken. De massage was ontspannend en aangenaam.

Na de massage draaide ik mijn hoofd naar de schouders toe, zowel links als rechts viel me op dat ik nu verder kwam als voorheen. Het advies voor de avond was om rustig aan te doen en veel water te drinken zodat de afvalstoffen verder afgevoerd konden worden.

De volgende dag voelde ik me lekker fit en ontspannen.
Een vervolgafspraak werd gemaakt en nu ben ik een “vaste” klant.
Massages zien we nog vaak als een Chinese (Oosterse) behandeling, maar volgens mij is het zeker in onze Westerse gestreste wereld hard nodig. In deze wil ik Lilian zeker aanbevelen en dat ze met haar brede kennis ook de spiertjes goed kan masseren is mooi meegenomen.
Maar vooral : Je hoeft niet te wachten op klachten. Onderhoud je lichaam en voorkomen is altijd beter dan genezen.

Prettig persoon
Beste Lilian, Ik wil je nog bedanken voor de fijne behandelingen die je mij hebt gegeven voor mijn lichamelijke klachten. Het was fijn om door jou behandeld te worden, je bent een prettig persoon met een luisterend oor en erg deskundig. Ik weet je nu te vinden.

Weer normaal lopen
Strompelend kwam ik bij Lilian over de drempel. Door mijn rug gegaan en wanhopig. Volgens Lilian, na de intake en inspectie, was ik behoorlijk gestagneerd in mijn bewegingen doordat ik continu dezelfde bewegingen maakte de hele dag door en geen tegenbewegingen in mijn dagelijks leven voorkwamen. Na de eerste behandeling kon ik weer normaal over de drempel naar huis toe. Veel geleerd van Lilian en nu kom ik regelmatig naar haar toe voor een Triggerpointbehandeling en massage. Ik voel mij een ander mens.
Dankjewel Lilian.

Serieus genomen worden
Mijn huisarts wist niet waarom ik elke dag zoveel pijn had en ik wist niet de weg te vingen in ons zorgstelsel. Toen hoorde ik via een vriendin dan ik naar Lilian moest gaan. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Lilian heeft mijn klachten heel serieus genomen en vertelde mij dat zij voor cliënten met fibromyalgie speciale behandelingen heeft.
Zij heeft mijn lichaam langzaam gewend aan haar fibromyalgiemassage en dit heeft en doet nog steeds wonderen. Op de dag dat ik door haar behandeld ben slaap ik ’s nachts als een roosje en heb erna nog veel plezier van. Dus ik ben vaste klant van Lilian.

Lilian bedankt dat jij mij wel serieus hebt genomen.

Weer blij
Via een kennis kwam ik bij Lilian terecht. Ik was al enige jaren regelmatig langere perioden bij een fysio in behandeling voor mijn Frozen Shoulder. Ik kwam maar niet van deze klacht af totdat ik bij Lilian in behandeling ben gegaan.
Ze heeft mij geleerd hoe ik zelf thuis mijn Frozen Shoulder kon behandelen. Na de eerste behandeling van haar en door haar instructies op te volgen kon ik na één week al weer zonder pijn wandelen. Totaal na vier behandelingen was ik geheel van mijn Frozen Shoulder af.
Ik ben weer blij en zeer gelukkig omdat mijn leven weer zonder pijn is. Ook blijf ik regelmatig voor onderhoud bij Lilian in behandeling.

Lilian is een prettige vrouw die een luisterend oor heeft en zeer betrokken is bij jou als cliënt.

Lilian bedankt wat je voor mij allemaal hebt gedaan en doet.

Lichtpuntjes
De eerste keer dat ik bij Lilian kwam had ik veel pijn. Na een degelijke intake en onderzoek vertelede Lilian al dat ik door de jaren heen deze pijn heb opgebouwd. Zij stelde voor om terug naar de huisarts te gaan en een doorverwijzing te vragen voor foto’s te laten maken van mijn rug.
De uitslag kwam hard aan. Natuurlijk wist ik wel dat ik door mijn werkzaamheden veel pijn had opgelopen en dat ik er veel te lang mee was blijven lopen. Artrose in gehele wervelkolom dat was de uitslag. Lilian heeft mij niet alleen fysiek de pijn verlicht maar ook mentaal erg goed bijgestaan. Ze luistert en geeft je advies hoe de aanpassingen in je leven te doen en verwijst je door naar specialist zoals dit bij mij ook nodig was. Ze behandelt niet alleen de pijnlijke rug maar ook de bijkomende klachten die veroorzaakt worden door de artrose. Ze kijkt al veel verder dan dat ik vermoedde.

Elke keer kijk ik uit naar de pijn verlichtende massage die Lilian geeft. Door haar kennis en doortastendheid voel je weer als een ander mens ondanks dat ik weet dat mijn klachten niet weg zullen gaan. Lilian bezoeken betekent een lichtpuntje voor mij in pijnlijke dagen.

Bedankt Lilian

Coaching en Triggerpointbehandeling
Op het moment dat ik helemaal in een dip zat ben ik naar Lilian gegaan. Deze vrouw heeft mij mentaal en lichamelijk weer op de been gekregen. Haar eerlijkheid, nuchtere verstand, vakkennis en haar betrokkenheid voelde als een wam bad. Zij heeft mij bijgestaan in een hele moeilijke periode met coaching en ontspanningsmassage. Toen ik mij weer stukken beter voelde is ze overgegaan op een Triggerpointbehandeling. Hierdoor heeft ze de laatste pijnlijke plekjes weggewerkt en doordat zij elke cliënt ook uitlegt hoe je zelf thuis ook kunt behandelen met een Triggerpointballetje blijf ik ook nog in goede conditie.

Lilian bedankt en je hebt aan mij een trouwe klant

Weer pijnloos door het leven
Na een traject van huisarts, ziekenhuis en fysiotherapie, kwam ik via een vriendin bij Lilian terecht. Pijnklachten in beide schouders, bovenarmen, nek en bovenrug. Het belemmerde me in mijn dagelijkse bezigheden. Lilian ontdekte al snel wat er mis was en zette de Fascia Release en Triggerpoint behandeling in. Een aantal behandelingen verder waren de meeste pijnklachten verdwenen en nog wat later kon ik weer pijnloos door het leven. Geleerd heb ik dat mijn lichaam met regelmaat een “onderhoudsbeurt” nodig heeft en daarvoor ben ik bij Lilian in uitstekende handen.

Ten eerste heel bijzonder om jou te ontmoeten!

Ik kan het gewoon niet geloven dat ik geen pijn meer heb! Ik heb vanaf jouw behandeling de hele dag en nacht geen pijn meer gehad. In de nacht werd ik wakker en realiseerde mij dat ik verwachtte dat ik pijn zou moeten hebben en me zou moeten omdraaien maar er was geen pijn….. Ik kan het niet bevatten:-) Nu besef ik pas hoe ik op mijn houding let om pijn te vermijden maar dat hoeft nu niet! Ik sta steviger, zit rechter en hoef niet te  compenseren (wat ik blijkbaar de hele tijd doe). Het is écht wennen dat ik alle bewegingen kan maken zonder pijn of stramme benen. Maar wat is dit fijn!! Ik ben echt zo dankbaar hiervoor!! Echt zo fijn:-)

Veel liefs, Sanne