Trauma

De impact van een trauma

Een psychologisch trauma kan behandeld worden met hypnotherapie. Een psychologisch trauma kan ook pijn in je lichaam veroorzaken. Trauma is in het algemeen het gevolg van een vreselijk onveilige situatie of gebeurtenis. Dit heeft je gevoel van veiligheid weggenomen en laat jouw fundering onder jou schudden. 

Trauma verhelpen

Door je trauma te verlichten en aan te pakken met hypnotherapie kun jij weer verder met je leven. De technieken in hypnotherapie zorgen ervoor dat jij je trauma je emotie weer kunt verwerken en oplossen. Door de juiste vragen te stellen in hypnotherapie kan er een plan van aanpak gemaakt worden, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lilian Popping.

Als docente middelbare school, manager/coach Maatschappelijke Dienst bij een gemeente, teamleider in de zorg en Myofasciaal therapeut heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die ik kan combineren en toepassen bij hypnotherapie.

Na een valpartij ben ik geconfronteerd met complicaties in mijn wervelkolom en bekken. Ik kwam in een emotionele en lichamelijke rollercoaster terecht. Door met de focus naar binnen te gaan en waar te nemen zonder oordeel of veroordeling, heb ik mijn lichaam opnieuw in deze staat leren kennen.

Door behandelingen zoals lichaamswerk en hypnotherapie te ondergaan ben ik weer een héél mens geworden en kan ik weer uitstekend functioneren in het leven.

Mijn motto is: VERWONDEREN, GELOVEN EN GENEZEN.

Klaar om je leven te veranderen?

Neem dan direct contact met mij op en dan maken we samen een afspraak.