Slaapproblemen

Wakker liggen terwijl je wilt slapen

Je ligt dan uren te piekeren (vaak om niks), of allerlei plannen te maken in hoofd. Of je ligt gewoon stom naar het plafond te staren. Terwijl je maar één ding wilt: lekker in een lange, diepe slaap vallen.

Of je wordt halverwege de nacht wakker. En valt pas een kwartier voordat de wekker gaat weer in slaap. Zodat je gebroken je bed uit komt.

Of je gaat ’s nachts knarsetanden, bedplassen, slaapwandelen of hebt nare dromen of nachtmerries.

Allemaal voorbeelden van slaapproblemen, letterlijk zwaar vermoeiende problemen. Vaak ligt de oorzaak op onbewust niveau. De kunst is deze oorzaken in je onbewuste te op te sporen en weg te nemen.

Wat kun je eraan doen?

Met hypnose kun je je onderbewuste beïnvloeden door onderliggende gedachten en/of emoties een andere lading te geven. Want vaak is het zo dat er één of andere vorm van conflict of stress onder de oppervlakte schuilt.

Als je je daar bewust van wordt kun je er – onder hypnose – een andere, positieve draai aan geven, zodat jouw onbewuste je geen ‘alarm’ signaal meer stuurt, het signaal dat jou vertelt wakker te blijven. Zodra die stress-signalen wegvallen, houdt niets je meer tegen om in diepe slaap te vallen.

Hoe werkt het?

Tijdens een, door hypnose geïnduceerde, dromenreis leg je rechtstreeks contact met het onbewuste. Hier maak je contact met dat deel dat de onrust-signalen verstuurt. Door dat deel te opnieuw te programmeren, te resetten, kun je weer rust vinden zodat je vervolgens weer goed kunt slapen.

Zodra jij je volledige nachtrust kunt pakken en daardoor weer volledig uitgerust bent, zal je je weer vrij voelen in je denken & doen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lilian Popping.

Als docente middelbare school, manager/coach Maatschappelijke Dienst bij een gemeente, teamleider in de zorg en Myofasciaal therapeut heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die ik kan combineren en toepassen bij hypnotherapie.

Na een valpartij ben ik geconfronteerd met complicaties in mijn wervelkolom en bekken. Ik kwam in een emotionele en lichamelijke rollercoaster terecht. Door met de focus naar binnen te gaan en waar te nemen zonder oordeel of veroordeling, heb ik mijn lichaam opnieuw in deze staat leren kennen.

Door behandelingen zoals lichaamswerk en hypnotherapie te ondergaan ben ik weer een héél mens geworden en kan ik weer uitstekend functioneren in het leven.

Mijn motto is: VERWONDEREN, GELOVEN EN GENEZEN.

Klaar om je leven te veranderen?

Neem dan direct contact met mij op en dan maken we samen een afspraak.