Allergieën

Last van allergie

Heb je een allergie dan is dit heel vervelend en moet je vaak rekening houden met allerlei factoren in je leven. Bijvoorbeeld met hooikoorts dan kun je niet genieten op bepaalde tijden in het (voor)jaar en met voeding dan dien je heel goed uit te kijken wat je eet. Dit maakt het allemaal niet prettiger voor jou als je hiervan hinder ondervind. 

Allergie laten verdwijnen

Allergie is gedrag en dit gedrag kun je veranderen. Je immuunsysteem geeft een signaaltje dat het niet goed gaat als je in aanraking komt met bijvoorbeeld pollen of lactose. Je krijgt een reactie in je lichaam dat veroorzaakt wordt door je immuunsysteem. Dit is onbewust gedrag van je immuunsysteem en dit onbewuste gedrag kun je beïnvloeden door de hypnotherapie zodat je voorgoed van dit probleem af bent. Succesvol is je allergie verdwenen. Er zijn al vele cliënten jou voor gegaan.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lilian Popping.

Als docente middelbare school, manager/coach Maatschappelijke Dienst bij een gemeente, teamleider in de zorg en Myofasciaal therapeut heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die ik kan combineren en toepassen bij hypnotherapie.

Na een valpartij ben ik geconfronteerd met complicaties in mijn wervelkolom en bekken. Ik kwam in een emotionele en lichamelijke rollercoaster terecht. Door met de focus naar binnen te gaan en waar te nemen zonder oordeel of veroordeling, heb ik mijn lichaam opnieuw in deze staat leren kennen.

Door behandelingen zoals lichaamswerk en hypnotherapie te ondergaan ben ik weer een héél mens geworden en kan ik weer uitstekend functioneren in het leven.

Mijn motto is: VERWONDEREN, GELOVEN EN GENEZEN.

Klaar om je leven te veranderen?

Neem dan direct contact met mij op en dan maken we samen een afspraak.