Afvallen

Afvallen met hypnotherapie

Met hypnose is het mogelijk om de overtuigingen die jij hebt over je gewicht, afvallen en eten te veranderen. Hierdoor wordt het maken van de juiste beslissingen (bijvoorbeeld gezonder eten, minder snaaien, meer bewegen) makkelijker.

In hypnose kunnen bepaalde suggesties worden gegeven die door je onderbewustzijn worden geaccepteerd, bijvoorbeeld over je zelfbeeld, over de relatie tussen emoties en eten en andere reden waarom het je nu nog niet lukt om af te vallen. We kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je eerder vol zit of minder drang hebt naar zoetigheid.

Wij kijken samen tijdens de intake naar de dingen waar je tegenaan loopt. Bijvoorbeeld emotie eten, te weinig bewegen of andere onderliggende blokkades. Die gaan we vervolgens in de hypnose-sessie aanpakken. Ook maken we gebruik van de kracht van je gedachten, door onder andere je droomfiguur/gewicht te visualiseren.

Afvallen is moeilijk

Je kent het vast wel die frustratie en teleurstelling en het ongelukkig voelen in je eigen lichaam. Ondanks vele diëten lukt het niet om blijvend gewicht kwijt te raken en op dat gewicht te blijven. Je voelt het als falen en zwak zijn maar

Het ligt niet aan jou

Waarom heb je geen blijvend resultaat geboekt? Precies dat is een goede vraag.
Wat speelt er meer in je leven zodat je gaat eten? Misschien speelt er wel emotie mee dat zorgt voor overgewicht.

Als emotie een rol speelt dan is het heel belangrijk om deze emotie die gepaard gaat met frustratie, teleurstelling en misschien ook wel een slecht zelfbeeld, aan te pakken. DUS nu ga je de knop omzetten na andere denkpatronen zodat je geen drang meer voelt om vanuit emotie te gaan eten.

Blijf altijd luisteren naar je lichaam en stap voor stap behaal jij je doel op een gezonder leven.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lilian Popping.

Als docente middelbare school, manager/coach Maatschappelijke Dienst bij een gemeente, teamleider in de zorg en Myofasciaal therapeut heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die ik kan combineren en toepassen bij hypnotherapie.

Na een valpartij ben ik geconfronteerd met complicaties in mijn wervelkolom en bekken. Ik kwam in een emotionele en lichamelijke rollercoaster terecht. Door met de focus naar binnen te gaan en waar te nemen zonder oordeel of veroordeling, heb ik mijn lichaam opnieuw in deze staat leren kennen.

Door behandelingen zoals lichaamswerk en hypnotherapie te ondergaan ben ik weer een héél mens geworden en kan ik weer uitstekend functioneren in het leven.

Mijn motto is: VERWONDEREN, GELOVEN EN GENEZEN.

Klaar om je leven te veranderen?

Neem dan direct contact met mij op en dan maken we samen een afspraak.