Hypnotherapie

Hoe kan hypnose jou helpen

Wil jij verder met je leven zonder angsten, fobieën, verslavingen of wil je meer zelfvertrouwen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je wilt gewoon weer lekker in je vel zitten en ik geloof dat jij VRIJ kunt zijn zonder angsten, fobieën en ander belemmerend gedrag.

WIST JIJ DAT 95% VAN JE GEDRAG WORDT AANGESTUURD DOOR JE ONBEWUSTE?

Jij kunt bij mij komen voor verschillende klachten, problemen of doelen. Het doel is om met mijn hulp weer meer bij jezelf te komen. De beste versie van jezelf te zijn. Zonder vervelende gedragspatronen of mentale klachten.

Bovendien heb ik de mogelijkheid om ook online hypnotherapie te geven.

Help mij bij

Staat jouw doel of probleem er niet bij? No worries! Neem contact met me op en ik denk met je mee over de mogelijkheden!

Wie ben ik?

Mijn naam is Lilian Popping.

Als docente middelbare school, manager/coach Maatschappelijke Dienst bij een gemeente, teamleider in de zorg en Myofasciaal therapeut heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die ik kan combineren en toepassen bij hypnotherapie.

Na een valpartij ben ik geconfronteerd met complicaties in mijn wervelkolom en bekken. Ik kwam in een emotionele en lichamelijke rollercoaster terecht. Door met de focus naar binnen te gaan en waar te nemen zonder oordeel of veroordeling, heb ik mijn lichaam opnieuw in deze staat leren kennen.

Door behandelingen zoals lichaamswerk en hypnotherapie te ondergaan ben ik weer een héél mens geworden en kan ik weer uitstekend functioneren in het leven.

Mijn motto is: VERWONDEREN, GELOVEN EN GENEZEN.

Hoe verloopt een hypnotherapiesessie?

Bij hypnotherapie hebben we een aantal sessies voor verschillende doelen/problemen. Deze sessies bestaan uit: een eerste intake met hypnotherapie en vervolgens twee hypnotherapie-sessies gericht op jouw doel.

Sessie 1

We beginnen altijd met een intake en eerste hypnotherapiesessie, hierin worden je klachten in kaart gebracht en doelen opgesteld voor de eerste sessie.

Na de eerste hypnotherapie krijg je eventueel een opdracht(en) mee gericht op jouw klachten en doelen. Het is een hulpmiddel voor jou om met praktische oefeningen aan jouw doelen te werken. Ook een mogelijkheid is om naar een MP3 te luisteren die ik voor je heb gemaakt en dat je helpt om sneller je doel te bereiken.

Sessie 2

Na drie à vier weken plannen we een tweede hypnotherapiesessie. We evalueren hoe het de afgelopen weken is gegaan en wat er is veranderd. De tweede sessie is gericht op de overgebleven wensen en doelen.

Sessie 3

Drie à vier weken na de tweede sessie plannen we een derde sessie. Dit doe ik altijd in overleg met jou want misschien is de derde sessie niet meer nodig. Mijn ervaring leert dat dit verschilt per cliënt en hulpvraag. Er zijn ook mogelijkheden om meerdere sessies te doen.

Klaar om je leven te veranderen?

Neem dan direct contact met mij op en dan maken we samen een afspraak.