Wat coaching inhoud in mijn praktijk

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je samen met mij als coach werkt aan jouw persoonlijk doel of probleem. Coaching helpt je zelfbewuster te worden en het beste uit jezelf naar boven te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd.

Coaching gaat er vanuit dat je zelf weet waar je kracht en inspiratiebronnen liggen of hoe deze te vinden. In onze huidige samenleving nemen we steeds minder vaak de tijd om bij onszelf stil te staan. Coaching helpt je om stil te staan bij vragen als: wie ben ik? WAT WIL IK? Wat zijn mijn wensen en dromen?

Het helpt je bij zowel diepe levensvragen als bij zeer concrete doelen of problemen. Coaching is gericht op mensen die zichzelf willen ontwikkelen en actief met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen gaan. Coaching ondersteunt je in levenssituaties, verbetert je prestaties en helpt je toe te werken naar jouw wenselijke situaties.

Coaching kan in mijn praktijkruimte plaatsvinden, maar ook tijdens een wandeling in de natuur. Vanuit de praktijk loop je in vijf minuten naar een mooi natuurgebied.